Arhiv novic:

Torek, 10 Aug 2010

AmigaOS praznuje 25 let v razvoju

Na razstavi v Kiberpipinem ra─Źunalni┼íkem muzeju trenutno ne morete najti delujo─Źe strojne opreme z AmigaOS, ─Źeprav se z malo sre─Źe in truda utegne to spremeniti. Do jeseni se bomo potrudili popraviti in na ogled postaviti Amigin model A600, predstavljen leta 1992 kot zamenjava za A500+. Gre za zadnjo Amigo z Motorola 68000 procesorjem; na─Źrtovana je bila kot cenej┼ía alternativa A500, kon─Źala pa kot dra┼żja verzija le-te.

Do jeseni nas sicer lo─Źi ┼íe kar nekaj dni, zato upamo, da bodo Amiga navdu┼íenci do takrat zadovoljni z videom razvoja AmigaOS od Julija 1985 pa vse do danes, ki prikazuje rast sistema in prispevke posameznikov, s komentarji razvijalcev. Pripravili so ga pri Hyperion Entertainment, belgijskem podjetju, ki je pridobilo vse pravice za razvoj in komercializacijo tega operacijskega sistema. Priporo─Źamo ogled v najve─Źji resoluciji in vam ┼żelimo vse najbolj┼íe ob va┼íi obletnici. :)

Za vse, ki niste vedeli, da je AmigaOS ┼íe vedno aktiven in ima cel kup privr┼żencev, pa priporo─Źamo obisk katere od naslednjih strani:

Enhanced by Zemanta


Komentirajte

Creative Commons License
Vsebina te spletne strani je za┼í─Źitena z licenco
Creative Commons (Priznanje avtorstva-Deljenje pod enakimi pogoji 2.5 Slovenija).