Arhiv novic:

Ponedeljek, 12 Feb 2007

Bliža se No-lan party

V četrtek, 1. 3. bomo v popoldanskih urah (ob 18tih) v Kiberpipnem računalniškem muzeju spet priredili tradicionalni No-lan party (kako je izgledalo lani si lahko preberete tukaj ali pa ogledate slike v naši galeriji); turnir v legendarnih PC igrah, ki smo jih cele dneve igrali 10 ali 15 let nazaj. V tekmovalnem delu se boste lahko pomerili v eni izmed sledečih iger:

slikav netekmovalnem pa obujali spomine in / ali se zabavali ob igranju Tetrisa, Prehistorika 1&2, Dyna Blaster, Lost Vikings morda celo na velikem platnu… (Na sliki levo: Prince of Persia 1, lani netekmovalna igra na velikem platnu) Ne bodo manjkali niti Commodore (64 in 128) s kakšno legendarno igro. In nagrade? Seveda bodo.

Gost večera bo Aleksander Hropot, bolj poznan kot Quattro, dogodku primerno glasbo (to je glasba iz starih špilov vseh različnih platform) pa bo vrtel Pero Fotar (ki je vrtel glasbo tudi že v K4).

Prijave na turnir so obvezne za tekmovalce na muzej at kiberpipa.org. Prav tako se lahko na tem naslovu dobite podrobnejše informacije o samem dogodku.



3 komentarjev na “Bliža se No-lan party”

  1. Kiberpipin računalniški muzej » Battle for Arrakis … Pravi:

    […] kariera uspela razvit v kaj bolj uspešnega. Na vse skupaj sem se spomnila, ko sem pisala novico o No-lan partiju na slo-tech. No, saj ne da bi krivila točno ta špil za svojo neuspešno kariero v gejmerstvu, […]

  2. Kiberpipin računalniški muzej » Priprave na No-lan party Pravi:

    […] smo že pisali, bo 1. 3. (s pričetkom ob 18:00) potekal že drugi tradicionalni No-lan party. Prav ta trenutek v […]

  3. Kiberpipin računalniški muzej » No-lan party Pravi:

    […] se bo v Kiberpipi odvijal (kot smo že pisali) drugi tradicionalni No-lan party s sledečim (dokaj fleksibilnim) […]

Komentirajte

Creative Commons License
Vsebina te spletne strani je zaščitena z licenco
Creative Commons (Priznanje avtorstva-Deljenje pod enakimi pogoji 2.5 Slovenija).