Arhiv novic:

Torek, 21 Feb 2006

V muzeju podiramo rekorde – drugi del

Razburljivo dogajanje v zvezi z že omenjeno igrico Prehistorik se nadaljuje!
Včeraj sta pogumna igralka P in pogumni igralec B še enkrat neustrašno napadla prehistorične medvede in preskakovala jame z bodicami, prepade in skalovje poraslo z mahom. Spet se je boj odvijal v Kiberpipinem muzeju na legendarni IBMovi PS enki, kje pa drugje. Tokrat je bil boj (kaj boj, mesarsko klanje) še toliko hujši, kajti monitor naše PS/1 se je odločil, da bo štrajkal in izginila je rdeča barva (kar se vidi tudi na “screenshotih”). Pogumna igralca, ki sta tokrat zraven imela za moralno podporo sabo še navijača , ki je poskakoval naokoli ter navijal (pravzaprav je ves zelen sedel zraven in si grizel nohte, kajti bilo je zares napeto).
Novi rekord je 11 level, oziroma enajsta soba – dogajanje je postavljeno v Grad.

Pogumna igraca P in B sta se tokrat zares podajala v neznano, ker do te sobe ni prišel še nihče, ki ga poznamo in nista točno vedela kje preži nevarnost. Prav tako je nam neznano dejstvo ali je sob 12 ali 13, oziroma ali je zadnja soba “soba” ali je samo happy end …

No, kakorkoli že, to je do sedaj najboljši rezultat, kar sta ga dosegla pogumna igralka P ter pogumni igralec B, tega levela kot že rečeno do sedaj še nismo imeli prilike videti. Omembe vredno je tudi dejstvo, da sta tokrat do te sobe prišla s 15 življenji (ja, res je za*eban tale Grad), prvič pa je ubogi Prehistorik letel v nebesa šele v ledeni dobi. ( e dobro, da so naši predniki lahko nabirali življenja po raznih votlinah.)

In kaj je botrovalo temu, da je tokrat le za las manjkalo, pa bi videli tisto končno sliko Prehistorika? (aka Kaj se zgodi na koncu?) Predvsem nenormalno hitri črvi (znani tudi kot Super speedy črvi, pogumna igralka P press) ter preskakovanje špic.

Zdaj pa je tudi že čas, da se igralci predstavijo. (Seveda z zakrito identiteto, kajti publiciteta, ki bi je bili deležni zaradi teh podvigov bi bila vseeno prehuda).

Na sliki z leve proti desni: pogumni navijač , pogumna igralka P ter pogumni igralec B.

Pogumna igralca pa seveda kljub nevarnostim ne bosta odnehala, zato ostanite z nami še naprej in pričakujte več kot samo zanimiv razplet!



Komentirajte

Creative Commons License
Vsebina te spletne strani je zaščitena z licenco
Creative Commons (Priznanje avtorstva-Deljenje pod enakimi pogoji 2.5 Slovenija).